Om oss

Om oss

Begynnelsen

Specialhåltagning i Göteborg AB slog upp portarna för verksamheten år 1983, det är idag över 30 år sedan! Åren har verkligen rusat förbi. Verksamheten var en form av avknoppning från ett annat väletablerat håltagningsföretag i Göteborg på den tiden. I början av 1980-talet var efterfrågan av betongborrning och andra rivnings- och håltagningstjänster inte lika stor som idag, men det fanns ändå ganska gott om jobb och vi fick en chans att växa i behaglig takt.

Idag ligger vår verksamhet i Högsbo industriområde i Göteborg. Vårt kontor ligger i anslutning till förrådet, maskintvätten och reparationsverkstaden. Det är verkligen skönt att ha allt samlat.

Alla välkomnas

Det spelar ingen roll vilken omfattning det uppdrag inom betongborrning eller annan håltagningstjänst du vill ge oss har, vi har kapacitet för stora projekt och gott om god vilja för små. Vi ställer upp för alla i hela Göteborgsområdet, till och mer ut till skärgårdsöarna om så behövs.

Vår stab

Staben som arbetar på Specialhåltagning i Göteborg AB består av ett gäng kompetenta yrkesmän, alla med höga ambitioner och stor kunskap i bagaget. Vi är 14 personer i företaget, tre på kontoret och 11 ute på fält. Alla har vi våra specialiteter och som kollegor är vi samarbetsvilliga och effektiva. Det råder väldigt god stämning hos oss, vilket gör vår arbetsplats till en trevlig plats att spendera dagarna på. Vi strävar alla efter goda resultat i alla uppdrag vi tar oss för, vi har väldigt höga ambitioner.

Det är en ynnest att få jobba i ett företag med så kompetenta arbetskamrater – och så nöjda kunder.